LogoSVH2014b

Nieuw op de site

Op onze nieuws pagina vindt u het laatste nieuws, waaronder het nieuws over activiteiten tijdens Corona.AW-Logo-DEF-Zwart p2

Het Corona of COVID-19 virus heeft ervoor gezorgd dat er van overheidswege restricties zijn opgelegd aan instellingen, die ook gevolgen hebben voor onze activiteiten.
Per 1 juni 2020 is het voor musea toegestaan om publiek toe te laten met een maximum van 30 personen.
We hebben een protocol opgesteld met als doel om binnen de Corona maatregelen veilig activiteiten te organiseren. Veilig voor u als bezoeker en veilig voor onze vrijwilligers.

Het protocol is goedgekeurd zodat we ons voorbereiden op onze eerste Corona proef geplande activiteit, rondleidingen op zondag 7 juni 2020.

Het aantal personen dat kan deelnemen is beperkt dus raden wij u aan niet te lang te wachten met aanmelden.
We zijn nu druk bezig om deze activiteit goed voor te bereiden zodat we met een gerust hart van start kunnen. Binnenkort kunt u meer informatie verwachten waaronder ook hoe u zich kunt aanmelden. Wilt u er zeker van zijn dat u niets mist dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief en u bent dan als eerste op de hoogte.

Als u de nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. klikken.

Voor algemene informatie over onze activiteiten kunt u kijken op onze pagina's met activiteiten. Navigeert u daarvoor naar "Bezoekersinformatie" en dan "Activiteiten". Op de pagina: https://www.fronttaal.info/bezoekersinformatie/activiteiten/maandelijkse-rondleidingen-tijdens-corona vindt u direcht infomatie over de rondleidingen.


 

Openingstijden

Gedurende de periode dat de Corona maatregelen van kracht zijn is onze bezoekersruimte niet toegankelijk.

 

Kijk voor alle activiteiten in de activiteiten kalender.

Facebook

Adverteerders

Fotoboeken