LogoSVH2014b

Nieuw op de site

Op onze nieuws pagina vindt u het laatste nieuws

Bunkerdag 2019
Voorne in Stelling 2019

Rondleidingen van startAW-Logo-DEF-Zwart p2

Het voorjaar is ook weer voor ons het moment om te starten met de algemene rondleidingen.

Op elke eerste zondag van de maand van april tot en met oktober verzorgen wij rondleidingen over de kustbatterij. Dus ook op zondag 7 april kunt u mee met een rondleiding met gids.
Al vele honderden mensen hebben dit militair erfgoed bekeken en zij waren het er allemaal over eens dat hier bijzondere dingen te zien zijn. Zonder gids komen de details niet tot leven en blijft veel verborgen.

Schrijf u in en loop eens mee over de kustbatterij van Hellevoetsluis, of ga mee op ontdekkingstocht langs Sporen van de Tweede Wereldoorlog in de Vesting van Hellevoetsluis. We starten om 13:00 uur met de rondleiding over de kustbatterij en om 13:30 uur met de ronleiding langs de Sporen van de Tweede Wereldoorlog.  Na aanmelding ontvangt u nadere informatie. De kosten  zijn € 3,00 per persoon. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen de helft en donateurs ook.

Kazerne

Op bijgaande foto ziet u de kazerne Haerlem met gemobiliseerde soldaten tijdens de Eerste Wereldoorlog. Hier vind u onze bezoekersruimte. Hier is ook een soldatenkamer ingericht zoals die er in zo rond 1910 uitgezien kan hebben. Uiteraard maakt dit onderdeel uit van de rondleiding.

Voor meer informatie kunt u op onze speciale pagina kijken die gaat over de maandelijkse rondleidingen.

Aanmelden


 

Openingstijden

Tijdens onze maandelijkse rondleidingen (elke eerste zondag van de maand) van april tot en met oktober van 12:30 tot 15:30 uur.


Gedurende de maanden juli en augustus, elke zondag van 13:00 tot 16:00 uur.


Tijdens overige activiteiten.

Kijk voor alle activiteiten in de activiteiten kalender.

Facebook

Adverteerders

Fotoboeken