LogoSVH2014b

Nieuw op de site

Op onze nieuws pagina vindt u het laatste nieuws

Vleermuisexcursie
Rondleidingen van start
Paaspuzzelspeurtocht
Bunkerdag 2019AW-Logo-DEF-Zwart p2

Tijdens Pasen (21 en 22 april 2019) organiseert het Museumplatform een paaspuzzelspeurtocht. Wij zijn als stichting onderdeel van het museumplatform en dus doen wij ook mee.
Je kunt dus tijdens Pasen al puzzelend een speurtocht doen langs alle musea in de vesting van Hellevoetsluis. Deze activiteit is bedoeld voor ouders met kinderen. Onze bezoekersruimte is geopend van 12:00 uur tot 16:00 uur. Op die dag zullen we ook korte rondleidingen aanbieden en uiteraard is onze bezoekersruimte open. We hebben daar ook een verkleedkist waarmee kinderen een heuse soldaat kunnen worden.

Afbeelding flyer paaspuzzelspeurtocht 2019 2

Bij de deelnemende musea haal je een puzzelkaart op en gaat op zoek naar de verstopte eieren bij de musea. Bij elk ei vind je een letter en cijfer en tesamen kan je de slagzin oplossen. Is dat gelukt, dan kan je de slagzin inleveren bij één van de deelnemende musea. Je krijgt dan een leuke verrassing.

Je kunt starten op beide Paasdagen (21 en 22 april 2019) vanaf 12:00 uur tot 15:00 uur. Tot 16:00 uur kun je de kaarten inleveren. Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Je kunt starten en eindigen bij:

  • Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis
  • Nationaal Brandweermuseum
  • Lichtschip 12 Noord Hinder
  • Stadsmuseum Hellevoetsluis
  • Ramtorenschip “Buffel”
  • Droogdok Jan Blanken

attentie


 

 

Openingstijden

Tijdens onze maandelijkse rondleidingen (elke eerste zondag van de maand) van april tot en met oktober van 12:30 tot 15:30 uur.


Gedurende de maanden juli en augustus, elke zondag van 13:00 tot 16:00 uur.


Tijdens overige activiteiten.

Kijk voor alle activiteiten in de activiteiten kalender.

Facebook

Adverteerders

Fotoboeken