LogoSVH2014b

Nieuw op de site

AW-Logo-DEF-Zwart p2

Op woensdag 24 oktober 2018 organiseren we nog één keer in dit jaar een Doensdag voor kinderen. De laatste Doensdagen waren zeer succesvol en daarom organiseren we in de herfstvakantie nog een extra Doensdag. Deze dag is speciaal voor kinderen die samen met begeleiders van harte welkom zijn.
Ouders, danwel begeleiders dienen wel ten allen tijde bij hun kind(eren) te blijven.

Doensdag

Doensdag is een samenvoeging van doen en woensdag. Dit kenmerkt dan ook deze activiteit. Kinderen gaan actief aan de slag met een speelse fotospeurtocht om kennis te maken met het militair erfgoed in de vesting van Hellevoetsluis. De speurtocht levert letters en cijfers op. Hiermee kan een rebus worden opgelost. Na de speurtocht volgt er een zoektocht naar een heuse schat die in het gebied van de kustbatterij achter de kazerne Haerlem verstopt is. 
De kosten per kind bedragen € 2,50. Begeleiders betalen niets en krijgen een kopje koffie of thee. Een zaklamp is heel handig. Een minimum leeftijd is lastig te bepalen, maar voor kinderen jonger dan 5 jaar is het minder geschikt,

Opgeven is zeer wenselijk, dit kan door op deze pagina de knop aanmelden aan te klikken.


 

Openingstijden

Tijdens onze maandelijkse rondleidingen (elke eerste zondag van de maand) van april tot en met oktober van 12:30 tot 15:30 uur.


Gedurende de maanden juli en augustus, elke zondag van 13:00 tot 16:00 uur.


Tijdens overige activiteiten.

Kijk voor alle activiteiten in de activiteiten kalender.

Facebook

Adverteerders

Fotoboeken