LogoSVH2014b

Nieuw op de site

AW-Logo-DEF-Zwart p2

Doensdag voor kinderen (en ouders)

Wij organiseren weer een Doensdag voor kinderen op woensdag 19 september 2018. Deze dag is speciaal voor kinderen die samen met begeleiders van harte welkom zijn.

Doensdag is een samenvoeging van de woorden "doen" en "woensdag". Dit kenmerkt dan ook deze activiteit. Kinderen gaan actief aan de slag met een speelse speurtocht om kennis te maken met het militair erfgoed in de vesting van Hellevoetsluis. Na de speurtocht volgt er een zoektocht naar een heuse schat die in het gebied van de kustbatterij achter de kazerne Haerlem verstopt is. Kinderen kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van ouders/volwassenen.
De kosten per kind bedragen € 2,50. Begeleiders betalen niets en krijgen een kopje koffie of thee. Een zaklamp is heel handig.

Opgeven is zeer wenselijk, dit kan door het aanmeldformulier in te sturen, of u telefonisch te melden op 06 - 31254909. Er is plaats voor de eerste 15 aangemelde kinderen.

Aanmelden


 

Openingstijden

Tijdens onze maandelijkse rondleidingen (elke eerste zondag van de maand) van april tot en met oktober van 12:30 tot 15:30 uur.


Gedurende de maanden juli en augustus, elke zondag van 13:00 tot 16:00 uur.


Tijdens overige activiteiten.

Kijk voor alle activiteiten in de activiteiten kalender.

Facebook

Adverteerders

Fotoboeken