LogoSVH2014b

Nieuw op de site

AW-Logo-DEF-Zwart p2

Rondleidseizoen 2018 is gestart

We zijn dus weer gestart met het seizoen van 2018. De caponnière is weer leeggepompt. In totaal hebben we daar ongeveer 50 m3 water uit gepompt. De mijn staat weer op z'n plek in de machinekamer. De Gardner staat in de tweede kanonkazemat. De objecten op de kustbatterij zijn gecheckt, sloten gesmeerd en scharnieren ingespoten. Kortom wij zijn er klaar voor. Niet dat we stil gezeten hebben. Wie ons volgt heeft kunnen constateren dat we afgelopen winter diverse activiteiten hebben georganiseerd.
Het begin van 2018 was gelijk goed. Met Pasen was ook de paaspuzzelspeurtocht. Hierbij hebben we naast de rondleiding met 16 personen, 90 bezoekers ontvangen. De paaspuzzelspeurtocht zorgde voor 160 deelnemers die op zoek gingen naar de verstopte letters op eieren. Deze zoektocht leverde een slagzin op: "Speuren in het heden, contact met het verleden".

Totaal mochten we dus tijdens Pasen 266 personen ontvangen en dat is een heel mooi aantal.

Rondleiding april

De overige activiteiten kunt u vinden op onze pagina activiteiten kalender. De eerste is de Vleermuis excursie op 21 april 2018. Zier hiervoor het aparte nieuwsitem.

Openingstijden

Tijdens onze maandelijkse rondleidingen (elke eerste zondag van de maand) van april tot en met oktober van 12:30 tot 15:30 uur.


Gedurende de maanden juli en augustus, elke zondag van 13:00 tot 16:00 uur.


Tijdens overige activiteiten.

Kijk voor alle activiteiten in de activiteiten kalender.

Facebook

Adverteerders

Fotoboeken