En dit is géén 1 april grap. Op elke eerste zondag van de maand van april tot en met oktober verzorgen wij rondleidingen over de kustbatterij. Dus ook op deze zondag kunt mee met een rondleiding met een gids.
Al vele honderden mensen hebben dit militair erfgoed bekeken en zij waren het er allemaal over eens dat hier bijzondere dingen te zien zijn. Zonder gids komen de details niet tot leven en blijft veel verborgen.

Schrijf u in en loop eens mee over de kustbatterij van Hellevoetsluis. We starten om 13:00 uur en na het aanmelden ontvangt u nadere informatie. De kosten  zijn € 3,00 per persoon. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen de helft en donateurs ook.

Kazerne

Op bijgaande foto ziet u de kazerne Haerlem met gemobiliseerde soldaten tijdens de Eerste Wereldoorlog. Hier vind u onze bezoekersruimte. Hier is ook een soldatenkamer ingericht zoals die er in zo rond 1910 uitgezien kan hebben. Uiteraard maakt dit onderdeel uit van de rondleiding.

Aanmelden

Openingstijden

Tijdens onze maandelijkse rondleidingen (elke eerste zondag van de maand) van april tot en met oktober van 12:30 tot 15:30 uur.


Gedurende de maanden juli en augustus, elke zondag van 13:00 tot 16:00 uur.


Tijdens overige activiteiten.

Kijk voor alle activiteiten in de activiteiten kalender.

Facebook

Adverteerders

Fotoboeken