Voor het jaar 2018 hebben we weer diverse activiteiten gepland. Activiteiten zoals maandelijkse rondleidingen, Doensdagen, openstellingen etc. Op de pagina activiteiten vind u al die datums.

De maandelijkse rondleidingen zullen we dus ook dit jaar weer organiseren. U heeft dan de mogelijkheid om zich individueel of met meer personen voor een geplande rondleiding aan te melden. Wilt u op een eigen moment met een groep een rondleiding volgen, dan kunt u alvast kijken op onze pagina met privé rondleidingen, of een e-mail sturen of even bellen.

Voor de Doensdagen hebben we voor dit jaar weer vier dagen gepland. Het succes van vorig jaar maakt onze vrijwilligers enthousiast om ook dit jaar de Doensdagen te organiseren.

Een bijzondere activiteit is wellicht de Vleermuis experience. Op die dag zullen we rondom de kazerne Haerlem een vleermuis excursie organiseren. We beginnen met een persentatie in onze bezoerksruimte om vervolgens met de schemering naar buiten te gaan om daadwerkelijk vleermuizen te zien. Hiervoor hebben we de vleeremuisexpert van de Zuidhollandse eilanden kunnen strikken, Jan Alewijn Dijkhuizen.

Heeft u verder nog vragen over de activiteiten schroom dan niet om contact te zoeken.

Overigens kunt u ook onze facebook pagina volgen voor het laatste nieuws.

 


 

Openingstijden

Tijdens onze maandelijkse rondleidingen (elke eerste zondag van de maand) van april tot en met oktober van 12:30 tot 15:30 uur.


Gedurende de maanden juli en augustus, elke zondag van 13:00 tot 16:00 uur.


Tijdens overige activiteiten.

Kijk voor alle activiteiten in de activiteiten kalender.

Facebook

Adverteerders

Fotoboeken