Doensdag logo

In voorgaande jaren hebben we met meerdere musea in de Vesting van Hellevoetsluis Doensdagen voor Vestingkids aangeboden. Doensdagen zijn dagen waarop kinderen op woensdagmiddag activiteiten kunnen doen bij de diverse musea.

Door een beperkt aantal bezoekers voor de Doensdagen zijn diverse musea in de vesting gestopt met deze activiteit. Ondanks dat ook bij ons geen grote aantallen langs zijn geweest geloven wij in de formule en het feit dat we vorige jaren vele leuke reacties hebben ontvangen gaan wij nog wel door met de Doensdagen.

Op de onderstaande dagen in 2018 organiseren wij weer een Doensdag:     

  • Woensdag 13 juni
  • Woensdag 11 juli
  • Woensdag 15 augustus
  • Woensdag 19 september   

Op een speelse manier kun er worden kennisgemaakt met de militaire geschiedenis van Hellevoetsluis. Uiteraard gaan we daarvoor in bunkers een kijkje nemen en doen we een spannende speurtocht. Kom maar op als je durft!
Op woensdagmiddagen van 13.30-15.30 uur. Per kind € 2,50. Ouders krijgen gratis een kopje koffie of thee. Kids limonade en een zakje chips. Neem een zaklamp mee, want die komt zeker van pas.

We verwachten dat ouders tijdens de activiteit steeds bij hun kinderen blijven om die te begeleiden.

Aanmelden is verplicht, zodat we weten hoeveel chips we moeten kopen.

 Afbeeldingsresultaat voor aanmelden

 

 

Openingstijden

Tijdens onze maandelijkse rondleidingen (elke eerste zondag van de maand) van april tot en met oktober van 12:30 tot 15:30 uur.


Gedurende de maanden juli en augustus, elke zondag van 13:00 tot 16:00 uur.


Tijdens overige activiteiten.

Kijk voor alle activiteiten in de activiteiten kalender.

Facebook

Adverteerders

Fotoboeken