LogoSVH2014b

Nieuw op de site

Op onze nieuws pagina vindt u het laatste nieuwsAW-Logo-DEF-Zwart p2

Dit is de site van de stichting verdedigingswerken Hellevoetsluis, met nieuws, informatie over de activiteiten met rondleidingen en meer. Kijk op de nieuws pagina voor het laatse nieuws over onze activiteiten.

Hellevoetsluis heeft een rijke historie, ondanks haar relatief korte bestaan van vier eeuwen. Als uitwateringskanaal van het polderwater in 1395 begonnen, is Hellevoetsluis uitgegroeid tot een belangrijke marinehaven van Holland met verdedigingswerken die uniek waren voor de lage landen.

kazerne
Onze stichting wil graag een ieder deelgenoot maken van het rijke militaire erfgoed van Hellevoetsluis en haar directe omgeving. Op deze site zult u een beperkt aanbod vinden over dit militaire erfgoed. Erfgoed moet beleefd worden en daarom nodig wij een ieder graag uit om deel te nemen aan één van de activiteiten.

Zo zijn er van april tot en met oktober rondleidingen over de Hellevoetse kustbatterij.
Kijk voor meer informatie over rondleidingen en andere activiteiten onder bezoekersinformatie en kies in activiteiten voor hetgeen u wilt bekijken.
 
Wist u dat wij ook privé rondleidingen aanbieden? Op een door u bepaald moment is het (afhankelijk van de beschikbaarheid van een gids) mogelijk om met een select gezelschap een rondleiding te krijgen. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op onze pagina privé rondleiding.
 
Promotie filmpje Hellevoetsluis, klik rechts onder voor volledig scherm.
 
 

Openingstijden

Tijdens onze maandelijkse rondleidingen (elke eerste zondag van de maand) van april tot en met oktober van 12:30 tot 15:30 uur.


Gedurende de maanden juli en augustus, elke zondag van 13:00 tot 16:00 uur.


Tijdens overige activiteiten.

Kijk voor alle activiteiten in de activiteiten kalender.

Facebook

Adverteerders

Fotoboeken